Werken bij Julia's

Voel je welkom in mijn huis

Vacatures bij Julia’s
Bekijk
Samen zijn we een familie, met eten in ons hart en gastvrijheid in onze ziel. Er is altijd plek voor iemand meer.

Werken bij Julia’s is thuiskomen

Bij je familie kun je helemaal jezelf zijn. Ongeacht wie je bent of waar je in gelooft. Zolang je jouw steentje bijdraagt en hierin een passende rol kunt vinden, is er plek voor jou aan tafel.

Mi Chiamo Julia

Als je de eenvoud in alles omarmt, heb je zoveel meer om voor te leven. Van een simpele espresso tot een vriendelijke begroeting; nella botte piccolo c’è il vino buono, je moet het kleine eren. Dat is precies wat Julia doet. Met oog voor al het moois om haar heen, hoe groot of klein sommige dingen ook zijn. De liefde die Julia stopt in het maken van uitzonderlijk lekker eten en drinken proef je bij elke hap of slok die je neemt. Genieten kan zo simpel zijn als een vlug bezoek aan Julia’s: haar deuren staan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je open. Benvenuto!

 

Verkoop medewerker

Ik ben op zoek naar een gastvrije verkoopmedewerker. Wij leren je het vak. Dynamiek, snelheid, passie en een prettige werksfeer. Voel jij de Julia`s vibe? Sluit dan aan bij famiglia Julia`s.

Winkelmanager

Word jij de Padre o madre di famiglia in één van mijn huizen? Als winkelmanager weet jij jouw team zo aan te sturen dat klanten een excellente service én de verrukkelijkste gerechten krijgen. Dit alles in een winkel die op en top in orde is, zowel vóór als achter de schermen.

Assistent winkelmanager

Als assistent winkelmanager bij Julia’s geef jij operationeel leiding aan jouw collega’s en ga je altijd een stapje verder om jouw team te motiveren en de klant op z’n wenken te bedienen.